Rruga Sheh Ahmet Pazari, Tiranë 1004

Miro Restaurant

Historia Jonë

Miró u hap në vitin 2020 me dëshirën për t’i ofruar klientëve ushqim të shijshëm dhe të shëndetshëm në çdo orë të ditës! Miró është në nder të artistit surrealist Joan Miró. Tek ne arti i Miró-s kombinohet me ushqimet e shijshme dhe të shumëllojshme. Arti është transmetim i ndjenjës që artisti ka përjetuar ndërsa ushqimi ka fuqinë për të bashkuar njerëzit. Ne i përkthejmë këto vlera në produktet dhe mjediset tona në mënyrë që t’u ofrojmë klientëve tanë më shumë se një vakt: një përvojë

Kontakt

Rruga Sheh Ahmet Pazari, Tiranë 1004

+355 69 700 1529

The place that feels like home, filled with colors by Miró offering you great dishes and special cocktails.
We welcome you 🎨

MENU DITORE

Miro delivery

Zgjidhni platformën që preferoni dhe bëni porosinë tuaj

KONTAKTET
Rruga Sheh Ahmet Pazari, Tiranë 1004, Albania
Dreka
12:00 - 15:30
E hënë - E premte
07:00 - 23:00
E shtunë - E diel
08:00 - 23:00
Brunch cdo ditë
08:00 - 15:30

Copyright @ 2023 AppTirana.