NA KONTAKTONI PËR EVENTIN TUAJ

I try to apply colors like words that shape poems, like notes that shape music

Lundroni në

GALERINË TONË

Rezervo

Prenoto Tavolinën

  The place that feels like home, filled with colors by Miró offering you great dishes and special cocktails.
  We welcome you 🎨

  MENU DITORE

  Miro delivery

  Zgjidhni platformën që preferoni dhe bëni porosinë tuaj

  KONTAKTET
  Rruga Sheh Ahmet Pazari, Tiranë 1004, Albania
  Dreka
  12:00 - 15:30
  E hënë - E premte
  07:00 - 23:00
  E shtunë - E diel
  08:00 - 23:00
  Brunch cdo ditë
  08:00 - 15:30

  Copyright @ 2023 AppTirana.