Rruga Sheh Ahmet Pazari, Tiranë 1004

Reservation

BOOK A TABLE

  The place that feels like home, filled with colors by Miró offering you great dishes and special cocktails.
  We welcome you 🎨

  MENU DITORE
  KONTAKTET
  Rruga Sheh Ahmet Pazari, Tiranë 1004, Albania
  Dreka
  Cdo dite
  E hene - Ediel
  07:00 - 23:00

  The place that feels like home, filled with colors by Miró offering you great dishes and special cocktails.
  We welcome you 🎨

  MENU DITORE

  Miro delivery

  Zgjidhni platformën që preferoni dhe bëni porosinë tuaj

  KONTAKTET
  Rruga Sheh Ahmet Pazari, Tiranë 1004, Albania
  Dreka
  12:00 - 15:30
  E hënë - E premte
  07:00 - 23:00
  E shtunë - E diel
  08:00 - 23:00
  Brunch cdo ditë
  08:00 - 15:30

  Copyright @ 2023 AppTirana.