Rruga Sheh Ahmet Pazari, Tiranë 1004
Arcu Cursus Vitae
January 26, 2019

Arcu Cursus Vitae

Open Mic Night Ullamcorper morbi tincidunt ornare massa egestas sed

Proin Gravida Hendrerit
January 15, 2019

Proin Gravida Hendrerit

Open Mic Night Ullamcorper morbi tincidunt ornare massa egestas sed

Purus Semper Eget
January 10, 2019

Purus Semper Eget

Open Mic Night Ullamcorper morbi tincidunt ornare massa egestas sed

Suscipit Tellus Mauris
January 5, 2019

Suscipit Tellus Mauris

Open Mic Night Ullamcorper morbi tincidunt ornare massa egestas sed

The place that feels like home, filled with colors by Miró offering you great dishes and special cocktails.
We welcome you 🎨

MENU DITORE

Miro delivery

Zgjidhni platformën që preferoni dhe bëni porosinë tuaj

KONTAKTET
Rruga Sheh Ahmet Pazari, Tiranë 1004, Albania
Dreka
12:00 - 15:30
E hënë - E premte
07:00 - 23:00
E shtunë - E diel
08:00 - 23:00
Brunch cdo ditë
08:00 - 15:30

Copyright @ 2023 AppTirana.