Rruga Sheh Ahmet Pazari, Tiranë 1004
January 5, 2019

Suscipit Tellus Mauris

Open Mic Night Ullamcorper morbi tincidunt ornare massa egestas sed

READ MORE
January 10, 2019

Purus Semper Eget

Open Mic Night Ullamcorper morbi tincidunt ornare massa egestas sed

READ MORE
January 15, 2019

Proin Gravida Hendrerit

Open Mic Night Ullamcorper morbi tincidunt ornare massa egestas sed

READ MORE
January 26, 2019

Arcu Cursus Vitae

Open Mic Night Ullamcorper morbi tincidunt ornare massa egestas sed

READ MORE

Reservation

BOOK A TABLE

Tempus urna et pharetra pharetra massa massa. Malesuada fames ac turpis egestas. Ut tristique et egestas quis.

  The place that feels like home, filled with colors by Miró offering you great dishes and special cocktails.
  We welcome you 🎨

  MENU DITORE

  Miro delivery

  Zgjidhni platformën që preferoni dhe bëni porosinë tuaj

  KONTAKTET
  Rruga Sheh Ahmet Pazari, Tiranë 1004, Albania
  Dreka
  12:00 - 15:30
  E hënë - E premte
  07:00 - 23:00
  E shtunë - E diel
  08:00 - 23:00
  Brunch cdo ditë
  08:00 - 15:30

  Copyright @ 2023 AppTirana.